'Nog zeker acht andere managers verdacht van corruptie'

28 september 2016, 08:44

In navolging van Sam Allardyce lijken zich nog acht andere (voormalig) Premier League-managers en twee Championship-coaches schuldig gemaakt te hebben aan corruptie. The Daily Telegraph weet dat daags na het vertrek van Engeland-bondscoach Allardyce te melden.

Pino Pagliara, een ongelicenseerde Italiaanse zaakwaarnemer die in 2005 voor vijf jaar verbannen werd uit het voetbal wegens matchfixing, is gefilmd met twee andere voetbalmakelaars, waarin duidelijk wordt dat er vijf managers illegale betalingen geaccepteerd hebben bij transfers. Er worden transcripten van de video overhandigd aan de Engelse voetbalbond FA en de politie. Het is niet bekend om welke trainers het gaat.

Allardyce kwam dinsdag in het nieuws, omdat undercover-journalisten van The Telegraph hem als Aziatische investeerders benaderden om voor een bedrag van 400.000 pond te vertellen hoe je de regels rond het aantrekken van spelers kon omzeilen. Big Sam liet zich in de val lokken, werkte zichzelf in de nesten en is inmiddels dus vertrokken bij de FA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen