Allegri blijft verwachtingen temperen na riante winst

28 september 2016, 09:01

Na een doelpuntloze remise tegen Sevilla wist Juventus dinsdagavond haar tweede groepswedstrijd in de Champions League wel in winst om te zetten. De kampioen van Italië boekte een keurige 0-4 overwinning bij Dinamo Zagreb. Miralem Pjanic, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain en Daniel Alves waren trefzeker voor La Vecchia Signora.

Dat Dybala scoorde, vindt coach Massimiliano Allegri heel mooi. De Argentijn was vorig seizoen continu het goudhaantje van Juventus, maar stond deze jaargang nog droog. "Hij heeft zijn eerste goal te pakken. Ik ben blij voor hem", zegt Allegri. Dybala zelf toonde zich ook meer dan tevreden. "De periode zonder doelpunten was zwaar, maar eindelijk heb ik het net weer gevonden. Ook al wonnen we wel veel, het knaagt toch aan je als je niet scoort."

Allegri is verheugd met de eerste overwinning van het seizoen in de Champions League. "We hebben het goed gedaan", vindt hij. "Toch waren we in de tweede helft wat slordig. Het kan nog stukken beter. Dat heeft nog wel wat tijd nodig", aldus Allegri, die na de 0-0 tegen Sevilla een beetje getergd reageerde richting de media. Hij zei dat Juventus 'niet elke wedstrijd met 3-0 kan winnen', omdat hij vond dat de verwachtingen te hooggespannen zijn. "Dat herhaal ik nu weer. We moeten niet de illusie hebben dat we elke wedstrijd zomaar kunnen winnen. We moeten altijd weer vol aan de bak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen