Van Persie: "Als iets concreet wordt, maak ik een keuze"

28 september 2016, 14:00

Omdat Robin van Persie wegens een gebrek aan wedstrijdfitheid een individueel trainingsprogramma afwerkt, zal hij hoogstwaarschijnlijk niet in de basis staan in de Europa League-wedstrijd van Fenerbahçe tegen Feyenoord, die donderdagavond op het menu staat. Voor Van Persie is het een bijzonder duel, aangezien hij zijn oude club nog altijd nauwlettend volgt.

"Ik vind het hartstikke leuk. We zitten in een echt sterke groep, die Champions League-waardig is. Ik heb met Fenerbahçe nog nooit tegen Feyenoord en Manchester United gespeeld. Het is een fantastisch leuke groep", zegt Van Persie in een uitgebreid interview met Feyenoord TV over het affiche in Istanbul. "Ik volg Feyenoord nog altijd met extra interesse. Het gaat hartstikke goed. Ze staan eerste en iedereen is erg positief over de club. Ze hebben zelfs Manchester United verslagen. Dat doe je niet zomaar. Het maakt wel wat los."

Van Persie kijkt naar eigen zeggen terug op een jaar 'met ups en downs' bij Fenerbahçe en heeft nog geen plan voor de toekomst uitgestippeld. "Ik sta hier nog twee jaar onder contract en heb het hier goed naar mijn zin. Ik wil er graag het maximale uit halen. Ik ben nog even gek op het spelletje als een jaar of tien geleden", zegt Van Persie.

Of hij ooit zal terugkeren in Nederland, durft Van Persie niet te zeggen. "Je kan je carrière niet echt plannen, je moet het nemen zoals het komt. Je moet zien wat er op je pad komt. Ik ben al dertien jaar weg uit Nederland en het is niet zo dat ik echt heimwee heb. Pas als dingen concreet worden, maar ik een keuze met mijn gezin", aldus de aanvaller van Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen