Van Bronckhorst tekent voor gelijkspel bij Fenerbahçe

28 september 2016, 19:00

Als Feyenoord donderdag een punt pakt bij Fenerbahçe in de tweede groepswedstrijd in de Europa League, dan is coach Giovanni van Bronckhorst tevreden. De Rotterdammers begonnen hun Europese avontuur twee weken geleden met een 1-0 overwinning op Manchester United.

"We zijn hier in Istanbul voor een goed resultaat", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. "Een gelijkspel is een goed resultaat, winst is een heel goed resultaat. Als we hier donderdag winnen, dan zetten we een heel grote stap. We zullen wel alles nodig hebben om een goed resultaat te behalen, want ondanks de mindere start in de competitie is Fenerbahçe een goede ploeg."

Na de verloren supercup tegen PSV speelde Feyenoord negen officiële wedstrijden en deze werden allemaal gewonnen. "Als je negen keer achter elkaar wint, geeft dat vertrouwen", vervolgt Van Bronckhorst. "Ook al onze uitwedstrijden hebben we gewonnen dit seizoen. Desondanks zal het in Istanbul een moeilijke avond worden. Fenerbahçe weet hoe het is om Europees te spelen en beschikt over fanatieke fans die voor een Europese ambiance zullen zorgen. Ik verwacht dat het een mooie wedstrijd wordt."

Fenerbahçe staat sinds dit seizoen onder leiding van Dick Advocaat. Van Bronckhorst kent hem goed. "Het is de eerste keer dat Dick Advocaat en ik als coaches tegenover elkaar staan. Dick is heel belangrijk voor mij geweest, in mijn tijd als speler en in mijn tijd als trainer. Maar het belangrijkst is dat we een goed resultaat halen", besluit hij. Van Bronckhorst en Advocaat werkten vorig seizoen nog met elkaar samen bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen