Kuyt juicht ingetogen als hij doel treft in Istanbul

28 september 2016, 19:07

Voordat Dirk Kuyt in de zomer van 2015 terugkeerde bij Feyenoord was hij drie seizoenen actief voor Fenerbahçe. Donderdag gaat hij met zijn Rotterdamse werkgever in de tweede speelronde van de groepsfase van de Europa League op bezoek bij de club uit Istanbul.

"Ik ben blij om hier weer terug te zijn, het voelt bijna alsof ik nooit ben weggeweest. Mijn gezin en ik zijn met enorm veel waardering en respect ontvangen door de mensen hier. Ik heb veel mooie herinneringen aan deze club en deze stad. Die koester ik", zegt Kuyt op de officiële website van Feyenoord. "Drie jaar lang heb ik alles gegeven voor Fenerbahçe en gevochten voor de club. De Turkse supporters zullen dan ook wel snappen dat ik dat morgen zal doen voor Feyenoord. Als ik scoor, ben ik blij, maar zal ik dat op ingetogen wijze uiten uit respect voor de fans van Fenerbahçe die me al die jaren gesteund hebben."

"Het zal morgen een heksenketel worden in het stadion. Dat hebben nog niet heel veel spelers bij ons meegemaakt, maar als we daar goed mee omgaan, heb ik er vertrouwen in dat we een goed resultaat kunnen behalen. We moeten voortborduren op de topwedstrijden tegen Manchester United en PSV. Toen hebben we het heel goed gedaan", aldus Kuyt. Die beide topwedstrijden wist Feyenoord met 1-0 te winnen. "Ik wil niet zeggen dat we beter zijn dan Fenerbahçe, maar we hebben heel veel vertrouwen en stralen dat ook uit. We gaan vol voor de overwinning, maar wel op de manier zoals we het tegen United en PSV hebben aangepakt. Of de winst erin zit, moet blijken. Als we in ieder geval niet verliezen, doen we goede zaken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen