Ook Hasselbaink te grazen genomen door journalisten

28 september 2016, 23:54   Bijgewerkt: 29 september 2016, 00:57

The Daily Telegraph kondigde eerder op woensdag al aan met nog meer namen naar buiten te komen van managers die verdacht worden van corruptie en Jimmy Floyd Hasselbaink is één van hen, zo blijkt uit beelden die eerdergenoemde krant inmiddels heeft gepubliceerd.

Hasselbaink is manager van tweedeklasser Queens Park Rangers en bleek open te staan voor een samenwerking met een investeringsmaatschappij uit Azië, ondanks dat er sprake zou zijn van belangenverstrengeling. Deze partij wilde namelijk spelers verkopen aan Hasselbainks huidige club. In de video is ook te zien dat de Nederlander met een vertegenwoordiger van de zogenaamde investeringsmaatschappij onderhandelt over een prijs om naar Singapore te vliegen voor verdere gesprekken met de investeerders. Op een bod van omgerekend 40.000 euro hapte hij nog niet, toen hem ruim 60.000 euro werd geboden, reageerde hij: "Nu zit je warmer".

Hasselbaink is zich van geen kwaad bewust. "Er is mij een vergoeding aangeboden om een speech te houden in Singapore. Ik zie dat niet als iets ongebruikelijks. Ik heb geen beloftes gedaan en heb QPR niet gevraagd om spelers te kopen van het bedrijf", reageert hij in gesprek met de NOS.

Eerder deze week vertrok Sam Allardyce als bondscoach van Engeland, nadat undercoverjournalisten van The Daily Telegraph hem ook te grazen hadden genomen. De oefenmeester bleek bereid om voor ongeveer 400.000 euro te vertellen hoe je de transferregels kan omzeilen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen