Totti: "Voel me misschien nog wel beter dan op m'n 25ste"

30 september 2016, 11:23

Francesco Totti toonde donderdagavond, een paar dagen na het vieren van zijn veertigste veerjaardag, nog maar eens aan dat hij het voetballen absoluut nog niet verleerd is. Met drie assist was het clubicoon van AS Roma goud waard in het met 4-0 gewonnen Europa League-duel met het Roemeense Astra Giurgiu.

Totti genoot van de wedstrijd, waarin hij onder meer een assist leverde aan Kevin Strootman. "We zijn blij met deze teamprestatie. Het was belangrijk om te laten zien hoe goed dit team kan zijn", zegt Totti tegen Sky Sport Italia. De clublegende werd met negentig procent van de stemmen verkozen tot man van de wedstrijd. "Dat geeft me veel voldoening. Het betekent dat ik een goede wedstrijd gespeeld heb", aldus de aanvaller.

Wat opviel, was dat Totti een uiterst fitte indruk maakte. "Tijdens de eerste helft maakte ik bij de zijlijn een grapje, over dat ik me zelfs op mijn 25ste niet eens zo goed voelde. Maar het is waar: ik voel me lekker en mijn benen deden geen pijn na de negentig minuten", aldus Totti.

Spalletti: niet brak van Totti's feestje

Coach Luciano Spalletti vindt het ook mooi dat Totti zo'n aandeel had in de klinkende overwinning op Astra Giurgiu. "De tegenstander hoopte natuurlijk dat wij nog brak zouden zijn van Totti's verjaardagsfeest, maar we hebben de ochtendsessie op woensdag geschrapt. Ik heb het feestje gebruikt om de spelers te motiveren", aldus de Toscaanse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen