Van der Gaag verwacht lastig duel, Go Ahead zonder Lambooij

30 september 2016, 20:18

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Excelsior is een belangrijke in de strijd om degradatie, zo weten trainers Hans de Koning en Mitchell van der Gaag. Aan het feit dat Excelsior na zeven speelrondes op de negende plaats staat, hecht de club weinig waarde.

"We kijken niet naar de ranglijst, want dat zegt niet zo veel", aldus Van der Gaag tijdens de persconferentie van vrijdag. "Voor beide teams is het morgen een wedstrijd waarin punten gepakt moeten worden. Dat Go Ahead Eagles tegen AZ terugkwam van een 2-0 achterstand zegt wel iets. Ze weten dat ze keihard moeten werken en zeker gesteund door het eigen publiek kunnen ze wat extra's brengen."

De Koning

Go Ahead Eagles moet het zaterdag stellen zonder Leon de Kogel, Lars Lambooij en Chris David. Zij ontbreken vanwege blessures. De Koning, die afgelopen dagen ontbrak op de club vanwege ziekte, verwacht een interessant duel tegen Excelsior. "Ze spelen gewoon een goed positiespel, zoeken snel de diepte en hebben snelheid voorin. Maar op het moment dat we erin slagen om een punt te pakken tegen een club als AZ, mogen we vervolgens tegen Excelsior niet tegen puntenverlies aanlopen", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen