Zevenklapper Monaco, Paris Saint-Germain dankt Cavani

1 oktober 2016, 21:58

AS Monaco heeft op overtuigende wijze de koppositie in de Ligue 1 gegrepen. De ploeg van coach Leonardo Jardim won zaterdag de uitwedstrijd tegen FC Metz met 0-7 en loste daarmee OGC Nice af als koploper. De streekgenoot speelt zondag nog wel thuis tegen Lorient.

Thomas Lemar, Valere Germain en Bernardo Silva zorgden ervoor dat Monaco ging rusten met een 0-3 voorsprong. Metz kwam na een uur spelen ook nog eens met tien man te staan, doordat Cheick Doukouré met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Door goals van Fabinho (penalty), Guido Carrillo (2) en Boschilia maakte Monaco er in het laatste kwart een zevenklapper van.

Paris Saint-Germain, de huidige nummer drie van de Franse competitie, was eerder op de dag in het eigen Parc des Princes met 2-0 te sterk voor Girondins Bordeaux. Edinson Cavani maakte met twee treffers in het eerste half uur het verschil. De Uruguayaan opende in de derde minuut op aangeven van Angel Di Maria de score en was in de dertigste minuut voor de tweede keer trefzeker. In zeven Ligue 1-duels dit seizoen heeft Cavani acht keer gescoord voor Paris SG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen