Hyballa zeurt niet: "Gewonnen van directe concurrent"

2 oktober 2016, 09:50

Het spel dat NEC zaterdag op de mat legde in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade was voor verbetering vatbaar, zag ook coach Peter Hyballa. Niettemin geniet de Duitse oefenmeester wel van de 0-1 overwinning van zijn elftal in het Parkstad Limburg Stadion.

"Ja, lekker die drie punten. De wedstrijd was niet zo lekker", zegt Hyballa tegen Omroep Gelderland. "Als trainer kijk je toch naar de perfecte weg, het moest beter in balbezit en in de omschakelmomenten. Maar wat zal ik zeuren. We hebben vier wedstrijden niet gewonnen en geen doelpunt gemaakt. En dan winnen tegen een directe concurrent."

"De eerste helft vond ik ons weer een beetje slap, dus heb ik het omgezet om het centrum te sluiten. We speelden niet diagonaal diep en er was niet genoeg beweging", vervolgt Hyballa. "Dus ben ik in de rust een beetje boos geworden. Kevin Mayi begon vanaf links, maar ik heb hem gewisseld van positie met Taiwo Awoniyi. Kevin heeft iets meer power en maakt die goal heel rustig, de hoek was niet makkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen