Fraser vooral tevreden over veerkracht Vitesse

2 oktober 2016, 10:08

Niet alleen de drie punten maken Vitesse-coach Henk Fraser blij, vooral de veerkracht stemt hem tevreden. De Arnhemse club kwam zaterdag in de eigen Gelredome tegen FC Groningen door een strafschop al snel met 0-1 achter, maar wist desondanks met 2-1 winnen.

"Het begin was niet zo leuk, maar naarmate het einde naderde, werd het voor ons een steeds leukere partij", reageerde Fraser na afloop bij de NOS op de vraag of hij het ook een leuke wedstrijd vond. "We kwamen snel op achterstand, maar het grootste deel van de eerste helft hebben we uitstekend gespeeld. We kunnen tevreden zijn over het spel, maar met name over de veerkracht die we getoond hebben."

"De penalty voor FC Groningen was terecht, maar daarna hebben we meteen goed gevoetbald en ook mogelijkheden gekregen. Op slag van rust hadden we een gelukkig moment met de vrije trap", aldus Fraser, doelend op de 1-1 van Lewis Baker. "Dat gaf ons energie. In de tweede helft waren we denk ik de betere partij." Na de pauze werd de wedstrijd stilgelegd wegens noodweer. "Na de hervatting moet je maar zien of we weer zo opstarten, maar dat deden ze weer. De veerkracht die we getoond hebben was uitstekend en dan maken we inderdaad ook de 2-1."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen