Doelpuntrijke overwinning AC Milan op Sassuolo

2 oktober 2016, 19:56

De supporters van AC Milan en Sassuolo hebben aan beide kanten zondagavond de nodige doelpunten gezien. De thuisploeg trok met 4-3 aan het langste eind. Milan kwam terug van een 1-3 achterstand.

Het doelpuntenfestijn was al snel in gang gebracht. Na negen minuten opende Giacomo Bonaventura de score voor Milan. Een minuut later maakte Matteo Politano de gelijkmaker. Vervolgens liep Sassuolo dankzij treffers van Francesco Acerbi en Lorenzo Pellegrini na rust uit naar een 1-3 voorsprong. Twintig minuten voor tijd kwam Milan terug in het duel via een strafschop van Carlos Bacca.

Manuel Locatelli schoot bij het aanbreken van de slotfase de gelijkmaker tegen de touwen. Gabriel Paletta kroonde zich uiteindelijk tot matchwinner door enkele minuten later het winnende doelpunt te maken. Milan staat door de zege vijfde in de Serie A. Sassuolo is terug te vinden op de dertiende plek.

Fiorentina

Het goed presterende Torino hield Fiorentina zondagavond van punten af. Iago Falqué en Marco Benassi zetten de ploeg uit Turijn op een 2-0 voorsprong. Fiorentina kwam terug in de wedstrijd via Khouma Babacar, maar meer zat er niet in voor de bezoekers. Fiorentina staat veertiende in de Italiaanse competitie. Torino neemt de zesde plek in beslag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen