Club Brugge en Anderlecht sluiten aan bij Zulte Waregem

2 oktober 2016, 22:14

Club Brugge blijft samen met RSC Anderlecht en Zulte Waregem strijden om de bovenste plekken in de Belgische competitie. Club Brugge en Anderlecht boekten zondag allebei een minimale overwinning.

Ricardo van Rhijn was van onschatbare waarde voor Club Brugge. Hij was trefzeker vanuit een vrije trap. Zijn doelpunt tegen AA Gent bleek uiteindelijk de enige van de wedstrijd te zijn. Door de overwinning staat Club Brugge derde in de competitie, terwijl Gent daaronder even een pas op de plaats moet maken.

Anderlecht

Ook Anderlecht had aan een doelpunt voldoende om de drie punten binnen te hengelen. Pas tien minuten voor tijd namen de bezoekers afstand van Standard Luik. Lukasz Teodorczyk was de maker van het doelpunt. Anderlecht staat tweede met twee punten minder dan Zulte Waregem. Club Brugge heeft er vier minder dan de koploper.

Middenmoters 

Ook Racing Genk en KV Mechelen kwamen zondag in actie. Op dit moment tweede middenmoters. KV Mechelen kwam op voorsprong, maar zag de stand al snel weer in evenwicht staan. Leon Bailey was voor de zoveelste keer belangrijk voor Genk met de winnende 2-1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen