De Boer baalt van 'domme fouten' bij Internazionale

3 oktober 2016, 07:49

Frank de Boer blijft tot dusver zeer wisselvallig presteren met Internazionale. De Nederlandse coach won met de Milanese topclub onder meer van Juventus (2-1), maar heeft ook al een paar goede dreunen te verwerken gekregen. Na een 3-1 verlies bij Sparta Praag in de Europa League, gingen de Nerazzurri zondagavond met 2-1 onderuit in de kraker tegen AS Roma.

Na afloop was het chagrijn af te lezen van het gezicht van De Boer. De Nederlander vond dat er veel meer in zat voor Inter. "Maar we maakten veel domme fouten", concludeerde hij bij Mediaset Premium. "Vooral met de snelheid van Mohamed Salah in de eerste helft. Na de onderbreking hadden we controle over de wedstrijd, maar verloren we door een domme overtreding alsnog met 2-1", aldus De Boer, die hiermee doelt op een charge van Stevan Jovetic. De Montenegrijn veroorzaakte een vrije trap en de voorzet van Alessandro Florenzi wist Kostas Manolas binnen te werken.

"Ik ben het meest geïnteresseerd in het verloop van de eerste helft. We gaven de bal vaak heel makkelijk weg", vervolgt De Boer, die zodoende stof tot nadenken heeft. "Maar in de tweede helft was er maar één ploeg dat goed aan het voetballen was: Inter. We deden het toen zeer goed. Alleen kunnen die fouten dan niet gebeuren. Daardoor kregen we de rekening gepresenteerd. Maar toch, als we zo doorgaan, dan komen de overwinningen vanzelf. We hadden de tweede helft echt geen problemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen