Van Beukering (33) gaat voor rentree in profvoetbal

3 oktober 2016, 08:46   Bijgewerkt: 3 oktober 2016, 09:51

Jhon van Beukering hoopt zijn carrière als profvoetballer na vier jaar nieuw leven in te blazen. De 33-jarige aanvaller, die in 2012 bij FC Dordrecht zijn professionele voetballoopbaan afsloot, hoopt zijn comeback te kunnen maken na de winterstop.

Dat heeft Dennis van Beukering, de broer van de Arnhemse spits, tegenover De Gelderlander aangegeven. "Jhon mist het voetballen nu. Ook hebben zijn kinderen nu een leeftijd dat ze papa graag willen zien voetballen. Jhon heeft de ambitie om het nog een keer te laten zien", aldus Dennis, die zijn broer in het verleden 77 keer zag scoren in het profvoetbal.

Van Beukering speelde in zijn carrière voor Vitesse, FC Zwolle, De Graafschap, NEC, Go Ahead Eagles, Feyenoord, het Indonesische Pelita Jaya FC en Dordrecht. "Jhon is nu hard in training en wil de komende maanden fit worden. We hebben al contacten met een club in Indonesië. In december gaan we daarheen. Maar misschien zijn er ook in het Nederlandse betaald voetbal nog wel clubs die gebruik willen maken van zijn diensten. Hij is natuurlijk een ervaren spits die altijd doelpunten heeft gemaakt. Maar we gaan er nu eerst voor zorgen dat hij weer zo fit wordt als vroeger", aldus Dennis van Beukering.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen