Opgebloeide Balotelli: "Klopp kent mij niet eens"

4 oktober 2016, 10:01

Mario Balotelli trok afgelopen zomer de deur achter zich dicht bij Liverpool, de club die hem het afgelopen seizoen al verhuurde aan AC Milan. Dat was noodgedwongen, omdat de spits niet in de plannen van manager Jürgen Klopp terugkwam. Dat had Balotelli al snel door.

"Klopp kent mij niet eens", zegt Balotelli tegen Sky Italia. "Ik heb hem slechts één keer gesproken. Hij zei tegen me dat ik ergens anders aan de slag moest gaan, daar hard moest gaan werken en daarna moest terugkomen. Ik heb toen afscheid genomen en gezegd dat we elkaar niet meer zouden zien", aldus Balotelli, die bij Milan naar eigen zeggen ook in een 'verkeerde omgeving' terechtkwam.

Balotelli komt weer tot bloei bij OGC Nice, waarvoor hij zes goals aantekende in slechts vijf duels. Toch werd hij nog niet opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden van Italië tegen Spanje. "Het is terecht dat ik een tijd lang niet geselecteerd ben, omdat ik het niet verdiende. Het was nu ook beter voor Giampero Ventura om me nog niet op te roepen. Als ik terugkeer, wil ik namelijk op mijn best zijn", aldus Balotelli. De Italiaanse bondscoach sluit zelf een rentree van Balotelli niet uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen