Sneijder en Strootman doen het nog even rustig aan

4 oktober 2016, 12:27

Een aantal spelers van het Nederlands elftal stond maandag al even op het trainingsveld in Noordwijk, maar vandaag (dinsdag) is de eerste echte groepstraining rond 12.00 uur van start gegaan. Alles staat bij Oranje in het teken van de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland (vrijdag) en Frankrijk (maandag).

Wesley Sneijder en Kevin Strootman ontbraken wegens pijntjes nog op de groepstraining van het Nederlands elftal. Sneijder heeft wat bovenbeenklachten overgehouden aan het Süper Lig-duel van Galatasaray met Antalyaspor van afgelopen zondag. Hoewel de schade meevalt, doet de ervaren kracht het dus nog even rustig aan. Dat geldt ook voor Strootman, die na de met 2-1 gewonnen kraker tegen Internazionale ook wat last heeft van zijn bovenbeen.

Ondertussen is nog niet duidelijk geworden of Arjen Robben zich deze week nog zal melden bij het Nederlands elftal. Het is een optie voor de aanvoerder van Oranje, ware het niet dat hij gehinderd wordt door ribklachten. Er wordt vandaag nog uitsluitsel verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen