Janssen geduldig: "Heb nu geen mental coach nodig"

5 oktober 2016, 07:45

Vincent Janssen scoorde sinds zijn overgang naar Tottenham Hotspur slechts éénmaal. De spits blijft er echter rustig onder en wacht zijn kans af. Begeleiding van een mental coach ziet hij nog niet zitten. "Om een doelpunt te maken, heb ik buiten het veld sowieso niemand nodig."

"In elk geval heb ik een mental coach nu nog niet nodig", aldus Janssen in gesprek met De Telegraaf. "Misschien dat dit in de loop der tijd komt, maar op dit moment ben ik nog niet het type persoon dat daar behoefte aan heeft. En om een goal te maken, heb ik buiten het veld sowieso niemand nodig."

De aanvaller verwijst verder naar zijn statistieken bij AZ van afgelopen seizoen, waar hij ook pas trefzeker was na speelronde acht. "Het komt vanzelf. De eerste moet er even in en dan is de druk er vanaf", vertelt Janssen, die verder tevreden is met zijn ontwikkeling sinds zijn transfer. Bij Tottenham wordt harder getraind, sta ik tegenover heel goede verdedigers en daar speel ik fantastische wedstrijden, ook in de Champions League. In Londen ben ik gewend geraakt aan een hoger niveau en dat is te vergelijken met de trainingen van Oranje."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen