KNVB draagt scheidsrechter Higler voor als FIFA-international

6 oktober 2016, 17:18

De KNVB heeft de voordracht van internationale scheidsrechters voor het kalenderjaar 2017 ingeleverd bij de FIFA. Dennis Higler en zijn assistent-scheidsrechters Jan de Vries en Joost van Zuilen zijn voorgedragen als FIFA-international.

Rond december laat de wereldvoetbalbond weten of de aanvraag is goedgekeurd. In dat geval neemt Higler de plaats in van Richard Liesveld. "Dennis, Joost en Jan zijn op de lijst geplaatst op basis van hun goede prestaties. Ik vertrouw erop dat zij ook internationaal goed zullen presteren", aldus scheidsrechtersbaas Dick van Egmond in een reactie.

"Deze voordracht is een mooie waardering", reageert Higler zelf. "Dat biedt nieuwe kansen en mooie uitdagingen op een voor mij nieuw podium. Aan de andere kant moet je het iedere wedstrijd opnieuw weer laten zien. Ook een scheidsrechter moet zich elke week weer bewijzen."

Naast Higler zijn Pol van Boekel, Kevin Blom, Serdar Gözübüyük, Dennis Higler, Bjorn Kuipers, Danny Makkelie en Bas Nijhuis voorgedragen als FIFA-international.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen