Bazoer: "Kreeg vier honderd procent kansen"

6 oktober 2016, 21:10

Riechedly Bazoer kreeg in de wedstrijd van Jong Oranje tegen Turkije waarschijnlijk de meeste kansen van iedereen. De middenvelder besefte na afloop maar al te goed dat wanneer hij die mogelijkheden had benut, de ploeg van Art Langeler er heel wat beter voor had gestaan met oog op het EK 2017.

"Ik denk dat ik vier honderd procent kansen heb gekregen vandaag", begint Bazoer voor de camera's van FOX Sports. "Het was een avond waarop het gewoon niet lukte. Bij twee kansen schiet ik minder goed in en de andere twee pakt de keeper goed. Ik denk wel dat we als team heel goed spel op de mat hebben gelegd. Het was hoog tempo, veel kansen en je zag dat Turkije daar moeite mee had. Ze kregen zelf ook mogelijkheden, maar bij hen ging de bal er ook niet in."

De middenvelder ging ook nog in op het feit dat hij bij Ajax geen basisspeler meer is. "Je merkt wel dat bij veel spelers, waaronder mijzelf, het een rol speelt dat je niet elke week speelt bij je club. Maar dat is normaal bij Jong Oranje. Ik hoop nu gewoon mijn visitekaartje af te geven en zo snel mogelijk weer bij het grote Oranje te zitten. Maar het is absoluut geen schande om nu bij de beloften te zitten. Alleen jammer dat we vanavond gewoon hebben nagelaten om de kansen te benutten", besloot hij. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen