Schaars wilde naar Vitesse: "Huiswerk niet goed gedaan"

7 oktober 2016, 08:15

Afgelopen zomer streek Stijn Schaars neer bij sc Heerenveen, maar als het aan hem had gelegen dan droeg hij dit seizoen het tenue van Vitesse. De 32-jarige middenvelder zinspeelde in de transferwindow op een verhuizing naar Arnhem, maar Vitesse hapte tot zijn grote teleurstelling niet toe.

In gesprek met Voetbal International geeft de controlerende middenvelder toe dat hij zinspeelde op een transfer naar zijn oude club. "Vitesse was inderdaad mijn eerste keuze. Ik heb ook even contact gehad met technisch directeur Mo Allach", zegt de voormalig middenvelder van PSV. "Maar hij was heel duidelijk: wat Vitesse betreft zat er een verschil tussen mij wíllen halen en mij kúnnen halen. Het middenveld was vol. Tja, dan houdt het op."

De mededeling van Allach deed pijn bij Schaars. "Ze konden wel Navarone Foor transfervrij aantrekken. Maar voor een jongen die negen jaar bij de club heeft gespeeld, meervoudig international is, drie jaar bij PSV heeft gezeten, gratis op te halen is, zijn talen spreekt, een verbinder is, het nog in zijn voeten heeft én zelf heel graag wil, was geen plek. Ik vond het op papier een heel goede match, maar ze twijfelden over mijn fysieke gesteldheid. Nou, dan hebben ze hun huiswerk niet goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen