Pellè lijkt eigen glazen in te gooien bij Italiaanse ploeg

7 oktober 2016, 08:24

Graziano Pellè heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Nadat hij donderdagavond gewisseld werd in de WK-kwalificatiewedstrijd van Italië tegen Spanje (1-1), weigerde hij bondscoach Giampiero Ventura de hand te schudden. Mogelijk heeft dat gevolgen voor het volgende duel van de Italianen, met Macedonië (uit).

Pellè, momenteel spelend in China, was absoluut niet gediend van het feit dat hij naar de kant gehaald werd tegen Spanje. De spits was zichtbaar gefrustreerd en liep rechtstreeks met een gezicht als een oorwurm naar de dug-out. Ventura stak zijn hand uit, maar de oud-spits van Feyenoord en AZ had even geen behoefte aan de hand van zijn bondscoach. Op het moment van de wissel stond Italië met 0-1 achter in Turijn. Uiteindelijk werd het door een benutte penalty van Daniele De Rossi 1-1.

In de Italiaanse media wordt Pellè hevig bekritiseerd, waardoor er verwacht wordt dat hij komende zondag in Macedonië niet aan spelen zal toekomen. "Dit soort dingen gebeurt", reageerde Ventura koeltjes tijdens de persconferentie. "Ik denk dat Graziano meer boos was op zichzelf en zijn optreden dan op iets anders", aldus de keuzeheer van La Squadra Azzurra.

Montolivo loopt blessure op

Riccardo Montolivo heeft overigens fysieke klachten overgehouden aan het treffen met Spanje, waardoor de aanvoerder van AC Milan een vraagteken is voor het duel met de Macedoniërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen