Bondscoach Santos ontkent gebrek aan fitheid bij Ronaldo

7 oktober 2016, 13:28

Fabio Capello sprak eerder deze week dat het dipje van Real Madrid mede door een gebrek aan fitheid bij Cristiano Ronaldo komt, maar daar wil Fernando Santos niets van weten. De bondscoach van Portugal weerspreekt het en neemt het op voor de 'beste speler van de wereld.'

In aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd van Portugal tegen Andorra (thuis) is Santos in de bres gesprongen voor Ronaldo. "Ik heb veel respect voor Capello, maar het zou mij meer zeggen als Zinedine Zidane zulke opmerkingen plaatste", aldus de 61-jarige bondscoach. "Cristiano is Cristiano. Hij is de beste speler van de wereld en wil altijd beschikbaar zijn voor Portugal. Hij is van onschatbare waarde voor ons, zowel op als buiten het veld."

"Hij heeft veel titels gepakt en wil altijd nog meer winnen", vervolgt Santos. "Veel spelers uit ons team hebben nu een prijs gewonnen door het EK, maar hebben verder nog weinig prijzen gepakt. Het is daarom belangrijk om een winnaar als Ronaldo in het team te hebben, die de anderen kan helpen. Zijn aanwezigheid geeft het team kracht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen