Milan: drama voor Montolivo, treurig aantal seizoenkaarten

7 oktober 2016, 16:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dat AC Milan weleens betere tijden gekend heeft, staat als een paal boven water. Het zit de slapende voetbalreus uit Milaan ook niet mee. Op deze vrijdag is naar buiten gekomen dat Riccardo Montolivo een zware blessure opgelopen heeft en dat er sprake is van een historisch laag aantal verkochte seizoenkaarten.

Milan moet het maar liefst zes maanden zonder Montolivo stellen. De aanvoerder van de Rossoneri heeft in de WK-kwalificatiewedstrijd van Italië tegen Spanje (1-1) zijn voorste kruisband afgescheurd na een duel met Sergio Ramos. Het is nog maar de vraag of de middenvelder dit seizoen nog in actie komt. Door de kwetsuur wordt de deur geopend voor Manuel Locatelli, die afgelopen zondag een prachtig doelpunt wist te maken tegen Sassuolo (4-3).

Bizar weinig seizoenkaarten

Ondertussen is ook duidelijk geworden dat Milan dit seizoen slechts 12.767 seizoenkaarten heeft verkocht. Sinds het seizoen 1981/1982 was de seizoenkaartverkoop niet meer zo teleurstellend, zo meldt La Gazzetta dello Sport. In tien jaar is het aantal verkochte seizoenkaarten bij Milan met 65,8 procent (!) afgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen