België-coach blij met teamprestatie, maar niet met fans

8 oktober 2016, 12:44

Roberto Martinez, de bondscoach van België, hield een dubbel gevoel over aan de wedstrijd van vrijdag tegen Bosnië-Herzegovina. De oefenmeester was blij met de 4-0 overwinning, maar baalde van de Belgische supporters.

Met speels gemak zette de Belgische ploeg de zwakke opponent opzij in het thuisduel. "Dit was een hele goeie wedstrijd", zei Martinez tegen Sporza. "Niet alleen de score is mooi, we hebben bij momenten ook heel aantrekkelijk gespeeld. Maar het doet me nog meer plezier dat we hier de nul houden. De intensiteit was de hele wedstrijd goed. De spelers bleven geconcentreerd en dat doet me veel plezier."

De Spaanse trainer was echter niet blij met de reactie van het Belgische publiek na de enorme misser van Romelu Lukaku in de tweede helft. De spits miste een enorme kans en werd uitgefloten door de fans. "Romelu miste een hele goeie kans. Dat is een teleurstelling, maar de reactie van het publiek is niet wat we nodig hebben. Van gefluit gaan we echt niet beter spelen. Alles wat we doen is voor de fans. En we hebben de fans nodig om de beste Duivels te worden die we kunnen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen