Deschamps: "Nederland is een team in opbouw"

9 oktober 2016, 19:05

Aan de kant van Frankrijk lijkt absoluut geen sprake te zijn van onderschatting tegen het Nederlands elftal. Didier Deschamps verwacht een lastige wedstrijd in de Amsterdam ArenA. Beide ploegen nemen het in groep A van de WK-kwalificatie op tegen elkaar.

"Nederland is een team in opbouw dat stevig verjongd is, maar ze hebben spelers met veel kwaliteiten. Ze hebben graag de bal en spelen aanvallend. Daardoor zal het een heel andere wedstrijd worden dan vrijdag tegen Bulgarije (4-1 zege, red.), die vooral verdedigend speelden", vertelt Deschamps tijdens de persconferentie van de Fransen. Frankrijk staat na twee duels op vier punten.

"Op papier zijn wij en Oranje de twee favorieten in de groep voor directe kwalificatie. Er zijn hierna nog zeven wedstrijden, maar toch is het belangrijk om nu de punten te pakken. We beginnen de wedstrijd met de intentie om te winnen, maar als er niet meer in zit dan een gelijkspel zijn we daar ook tevreden mee." Alleen de eerste plek in de groep geeft recht op een rechtstreekse ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen