Groep G: Italië door oog van de naald, degelijke zege Spanje

9 oktober 2016, 22:38

Macedonië zorgde zondagavond bijna voor een grote verrassing in groep G voor de kwalificatie van het WK in Rusland. Na twee nederlagen dacht het een punt tegen Italië (2-3) te pakken. Spanje maakte geen fout tegen Albanië.

Zonder Graziano Pellè kwam Italië na een klein half uur op voorsprong tegen Macedonië. Vanuit een corner sloeg Andrea Belotti toe. Op dat moment leek er ook weinig aan de hand voor de ploeg van bondscoach Giampiero Ventura. In een tijdsbestek van twee minuten boog Macedonië in de tweede helft een achterstand om in een voorsprong.

Ilija Nestorovski bracht Macedonië voor eigen publiek op gelijke hoogte met de Italianen. Twee minuten later was het feest op de tribune compleet door een treffer van Ferhan Hasani. Ciro Immobile bracht de spanning terug met de gelijkmaker. Hij tikte een kwartier voor tijd de 2-2 binnen. Immobile bezorgde Italië in de blessuretijd toch nog de drie punten.

Spanje

De Spanjaarden hadden beduidend minder moeite met Albanië. De opponent van Spanje had tot op dat moment de volledige score met zes punten uit twee wedstrijden. Diego Costa zette zijn ploeg op voorsprong, waarna Nolito de verdubbeling voor zijn rekening nam. Dankzij de overwinning gaat Spanje met zeven punten aan kop. Albanië volgt met een punt minder, terwijl Italië vierde staat met vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen