Groep D: Tadic neemt Servië wederom bij de hand

9 oktober 2016, 22:43

Dusan Tadic is in een week tijd van onschatbare waarde geweest voor het nationale elftal van Servië. De voormalig speler van FC Twente en FC Groningen nam zijn land zondag bij de hand tegen Oostenrijk. Onder meer het beslissende doelpunt kwam op zijn naam.

Net zoals tegen Moldavië was Tadic goed voor twee assists en een doelpunt. Alleen bood Oostenrijk een stuk meer tegenstand. Op aangeven van Tadic zette Aleksandar Mitrovic zijn vaderland op voorsprong. Marcel Sabitzer bracht Oostenrijk terug in de wedstrijd, waarna wederom Mitrovic op aangeven van Tadic trefzeker was.

In de tweede helft kwam Oostenrijk opnieuw terug in de wedstrijd. Marc Janko was verantwoordelijk voor de tweede gelijkmaker van de bezoekers. In de slotfase tekende Tadic voor het winnende doelpunt. Daardoor is Servië nog altijd ongeslagen in groep D.

Ierland

Moldavië was net zoals tegen Servië ook niet opgewassen tegen Ierland. Shane Long zette de Ieren na twee minuten al op voorsprong. Op slag van rust maakte Igor Bugaev de schade ongedaan, maar Ierland liep uit naar een 1-3 overwinning door twee treffers van James McClean. Servië en Ierland gaan aan kop in de groep met zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen