Agüero: "Gelukkig gaat het nu weer goed met me"

10 oktober 2016, 21:22

De supporters van Manchester City hoeven zich geen zorgen te maken over Sergio Agüero. Dat liet de Argentijnse aanvaller zelf weten. Agüero viel vorige week geblesseerd uit tijdens het WK-kwalificatieduel van Argentinië met Peru (2-2).

Agüero verwacht zelfs dinsdag tegen Paraguay alweer mee te kunnen doen. "Ik voel me qua fysieke gesteldheid goed op dit moment", vertelt de spits aan Ole. "Tegen Peru viel ik na vijftig minuten spelen uit omdat ik last van mijn kuit begon te krijgen. De coach merkte dit op en haalde mij zodoende uit voorzorg naar de kant. Gelukkig gaat het nu weer goed met me en kan ik dinsdag tegen Paraguay gewoon spelen."

"Die beslissing ligt echter in handen van de bondscoach." Agüero denkt de kwetsuur te hebben opgelopen door overbelasting. "In een kort tijdsbestek speelden we zware wedstrijden tegen Celtic in de Champions League en tegen Tottenham Hotspur. Ik was er nog nauwelijks van hersteld of ik stapte al in het vliegtuig naar Argentinië, waardoor mijn herstelschema in de war raakte."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen