Stekelenburg verkijkt zich: "Op training moeiteloos gepakt"

11 oktober 2016, 02:46

Maarten Stekelenburg keepte maandagavond een prima wedstrijd tegen Frankrijk, maar maakte maandagavond wel een kapitale fout. Bij de enige treffer van het duel tussen Nederland en de verliezend EK-finalist, een schot van afstand van Paul Pogba, liet de 34-jarige goalie van Everton geen beste indruk achter.

"De bal zwabberde wat, maar ik moest hem gewoon hebben. Het was een fout, maar geen blunder", sprak Stekelenburg na afloop tegen de verzamelde media. Ondanks de fout was het wel een mooie week voor de doelman, die na bijna vier jaar weer speeltijd krijg bij Oranje. "Het was een goede week, deze uitslag is alleen jammer."

Stekelenburg vond Frankrijk geen heel speciale ploeg. "Ze winnen hier dan wel met 1-0, zo sterk vond ik ze niet", aldus de keeper van Oranje. "Ik denk dat ze nog wel wat punten gaan laten liggen in de WK-kwalificatiereeks."

Bondscoach Danny Blind ging ook in op het foutje van Stekelenburg. "Maarten pakt dit soort ballen moeiteloos op de training. Het was een vervelend moment, aangezien we verder weinig weggaven", aldus Blind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen