Palermo zoekt miljoenen om einde seizoen te halen

11 oktober 2016, 11:05

Het is nog maar de vraag of Palermo het lopende voetbalseizoen kan afmaken. Maurizio Zamparini laat dinsdag weten dat de Serie A-club nog 15 miljoen euro nodig heeft om het einde van deze jaargang te halen. Mogelijk komt er een oplossing vanuit Azië, aangezien de flamboyante voorzitter met een groep Chinese investeerders praat over een verkoop van de club.

"Ik heb al meer dan 100 miljoen euro in Palermo gestoken. Door de crisis, die alle ondernemers raakt, kan ik niet meer investeren", zegt Zamparini in Italiaanse media. "Als ik de club niet verkoop, dan kan ze niet verder. Als we niet iemand vinden die 15 miljoen euro in Palermo wil steken, dan hebben we niet genoeg geld om het seizoen af te maken. Ik ga als een gek op zoek naar een oplossing, maar het zal mij lukken."

Zamparini benadrukt dat het belangrijk is dat de overname door de Chinese investeerders rond komt. "Zonder overname kan Palermo niet in de Serie A blijven. Maar als het lukt met de Chinezen, dan hebben we niets meer nodig", besluit Zamparini.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen