Topaankoop baalt onder Koeman: "Dit verdien ik niet"

11 oktober 2016, 19:17

Onder Ronald Koeman heeft Oumar Niasse geen enkel perspectief bij Everton. De aanvaller werd in februari van dit jaar voor meer dan vijftien miljoen euro overgenomen van Lokomotiv Moskou, maar heeft na 45 minuten in de voorbereiding op dit seizoen al te horen gekregen dat zijn rol uitgespeeld is. De Senegalees is daardoor gekrenkt door Koeman.

"Koeman zei dat ik mocht vertrekken. Dat vond ik onbegrijpelijk na 45 minuten minuten in de voorbereiding", vertelt de aanvaller aan The Guardian. "Maar hij is de manager, dus wat ik nu doen? Ik heb hem niet gevraagd waarom ik zo snel mocht vertrekken, omdat wij elkaar toch niet zouden begrijpen. Ik snap niet dat iemand na 45 minuten al kan zeggen dat je niet goed genoeg bent."

De 26-jarige aanvaller is overgezet naar de beloftenploeg van The Toffees. "Maar ik heb niet eens een eigen kluisje in de kleedkamer. Elke keer kom ik in de kleedkamer en vertrek ik na de training met al mijn spullen weer naar huis, terwijl mijn teamgenoten hun spullen in hun kluisje kunnen bewaren. Het is een vervelende situatie en om eerlijk te zijn, ik verdien dit niet. Ik probeer nu te vechten om de situatie weer om te draaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen