Groep E: Lewandowski wederom de held bij Polen

11 oktober 2016, 22:45   Bijgewerkt: 11 oktober 2016, 23:20

Robert Lewandowski is zijn gewicht maar weer eens in goud waard geweest voor Polen. De sterspeler scoorde afgelopen weekend al drie keer en hielp zijn land vanavond aan een zege op Armenië: 2-1. De ster van Bayern München tekende in de slotfase voor de winnende goal, nadat hij in de eerste helft ook al scoorde. Montenegro won vanavond knap bij Denemarken en staat daardoor bovenaan in Groep E.

Polen trad dinsdag tegen Armenië aan zonder de geblesseerde Arek Milik, maar het belangrijkste was dat Lewandowski het wel weer op zijn heupen had in het Poolse shirt. Kort na rust opende hij de score, maar lang kon de ploeg niet genieten van de voorsprong. Marcos Pizzelli maakte twee minuten later de gelijkmaker. Dat was een dreun voor het thuisland, dat pas in de absolute slotfase de winnende goal maakte. Lewandowski scoorde voor de vijfde keer in twee wedstrijden en hielp zijn land daarmee aan de gedeelde koppositie in Poule E.

Net als Polen heeft ook Montenegro zeven punten na drie speelronden. Het won vanavond dankzij een goal van Fatos Beciraj in de eerste helft knap met 0-1 van Denemarken, dat met drie punten uit drie duels vooralsnog behoorlijk teleurstelt in de groep. Vanavond deden Christian Eriksen, Viktor Fischer en Nicolai Jørgensen (invalbeurt) overigens mee bij Denemarken, maar zij wisten een zeperd niet te voorkomne. De Scandinaviërs staan daardoor op het vierde stek, met twee punten minder dan Roemenië. Het team van Christoph Daum speelde eerder op de avond met 0-0 gelijk bij Kazachstan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen