Ziyech met doelpunten goud waard voor Marokko

11 oktober 2016, 23:25

Hakim Ziyech heeft dinsdagavond maar weer eens aan het Marokkaanse publiek laten zien wat hij in huis heeft. De zomeraanwinst van Ajax was vanavond twee keer trefzeker voor het Afrikaanse land, dat simpel met 4-0 won van Canada in een oefeninterland.

Ruim een kwartier na rust maakte de Ajacied de 2-0, door de keeper van Canada vanaf elf meter te verschalken met een panenka. Een kleine tien minuten later scoorde hij wederom een penalty en tekende daarmee voor de 3-0. Uiteindelijk won Marokko de wedstrijd met 4-0, omdat Rachid Alioui het net ook nog vond. Overigens kwam de eerste treffer van de avond op naam van Mehdi Carcela.

Feyenoord-steunpilaar Karim El Ahmadi droeg dinsdag de aanvoerdersband bij het Afrikaanse land.