Chery kreeg aanbod van Bosz: "Vertrek was te vroeg"

12 oktober 2016, 22:29

Tjaronn Chery heeft na wat aanpassingsproblemen zijn plek gevonden bij Queens Park Rangers. De middenvelder kwam in 2015 over van FC Groningen en belandde al vrij snel op de bank. Inmiddels is hij onder trainer Jimmy Floyd Hasselbaink een vaste waarde geworden.

Afgelopen winter kreeg Chery de kans om de overstap te maken naar Maccabi Tel Aviv, waar Peter Bosz destijds trainer was. Ondanks zijn reserverol sloeg hij die aanbieding af. "Ik was er niet klaar voor. Ik ben geen speler die zegt: als ik twee maanden niet speel dan vertrek ik. Ik wist dat als ik goed zou trainen ik opnieuw een plaats in het team kon veroveren", aldus Chery in gesprek met de Independent.

Bij QPR is sinds kort een salarisplafond ingevoerd. Spelers mogen niet meer dan 22.000 euro per week verdienen. Volgens Chery is dat een goede maatregel. "Als je zo veel geld krijgt, heb je geen motivatie om meer te verdienen, want je krijgt al veel. Nu traint iedereen hard om in het team te komen. De trainer geeft je ook dat gevoel: of hard werken of je speelt niet", aldus de 28-jarige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen