Henderson roemt Southgate: "Hij doet het geweldig"

13 oktober 2016, 09:21

Gareth Southgate heeft niet lang nodig gehad om indruk te maken als bondscoach van de nationale ploeg van Engeland. De interim-coach, die na het ontslag van Sam Allardyce overgeheveld werd van Jong Engeland, heeft volgens middenvelder Jordan Henderson een uitstekende week achter de rug.

"De managers heeft het geweldig gedaan", zegt de speler van Liverpool tegen de BBC. "De spelers hebben goed met hem kunnen werken deze week", zegt Henderson, die vanwege de reserverol van Wayne Rooney de aanvoerdersband droeg tegen Slovenië. Hij hoopt dat Southgate aanblijft bij de ploeg van Engeland. "We moeten goede prestaties blijven leveren, zodat we zeker zijn dat we langer met deze staf kunnen werken."

Bij het interim-debuut van Southgate won Engeland met 2-0 van Malta, enkele dagen later kwam het niet verder dan 0-0 tegen Slovenië. "Het is een goede week geweest. Als we twee keer hadden gewonnen dan was het uiteraard mooier geweest, maar we moeten positief blijven. We hebben gewonnen van Malta en een goed punt gepakt tegen de Slovenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen