Nouri wint Bronzen Stier, drie prijzen naar Jong PSV

13 oktober 2016, 15:00

Abdelhak Nouri maakte onlangs zijn debuut in Ajax 1 en heeft een nieuw hoogtepunt bereikt in zijn nog prille loopbaan. Het talent van Ajax is namelijk verkozen tot de beste speler van de Jupiler League in de eerste periode en krijgt daardoor de Bronzen Stier uitgereikt. De overige drie prijzen gaan naar Jong PSV, dat beslag legde op de titel in de eerste periode.

De competitie maakt het nieuws donderdagmiddag op de eigen website bekend. Nouri is door spelers, trainers en aanvoerders verkozen tot de beste speler van de eerste periode en zal daardoor komende maandag, voorafgaand aan het duel met De Graafschap, de Bronzen Stier in handen krijgen. De negentienjarige middenvelder stond dit seizoen in alle negen duels van Jong Ajax in de basis en was goed voor vier doelpunten.

De overige drie prijzen van de eerste periode gaan naar Eindhoven. Jong PSV-spits Sam Lammers is namelijk verkozen tot beste talent, terwijl hij door zijn negen treffers ook al beslag legde op de topscorersbokaal. Ondertussen is Jong PSV-trainer Pascal Jansen ook nog eens verkozen tot beste trainer van de eerste periode in de Jupiler League. [photo,100216,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen