Geen blessuregevallen meer bij AZ: "Iedereen is fit"

13 oktober 2016, 15:32

Coach John van den Brom heeft de volledige spelersgroep van AZ bij elkaar, in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse van komende zaterdag. De oefenmeester van de Alkmaarders heeft alle spelers fit verwelkomd na de interlandonderbreking. Ook Ron Vlaar is weer van de partij.

"We hebben geen blessures", glimlacht Van den Brom voor de camera van het officiële videokanaal van AZ. "Iedereen is fit en stond op het trainingsveld. Dat is een goed teken, ik ben er zeer blij mee. Je bent altijd een beetje bang met die interlands – de afgelopen weken zag je toch weer een aantal spelers geblesseerd raken – maar gelukkig is er niets gebeurd en kunnen wij met een volledige selectie toewerken naar de wedstrijd tegen Vitesse", aldus de coach.

Volgens Van den Brom is het bij AZ-Vitesse nog geen kwestie van aan- of afhaken bij de subtop. "Nee, dat is te vroeg. Het is gewoon een wedstrijd tussen de nummers vijf en zes, het is nog een sleutelduel", aldus de trainer, die vel met de tegenstander heeft. "Voor mij is het een bijzondere wedstrijd, vanwege mijn verleden. De ploegen ontlopen elkaar niet veel. Vitesse heeft een goed elftal. Er zijn wat veranderingen geweest. Ze huren minder spelers, maar proberen zelf ook weer wat op te bouwen. Dat zie je terug op het veld. Het is heel herkenbaar, ze spelen bijna altijd in dezelfde opstelling."

Alleen Levi Garcia ontbrak donderdag nog op het trainingsveld. De vleugelaanvaller uit Trinadad & Tobago meldt zich vrijdag echter weer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen