Kroos: "Real Madrid misschien wel mijn laatste club"

13 oktober 2016, 16:41

Er deden afgelopen zomer geruchten de ronde dat de toekomst van Toni Kroos wel eens buiten Madrid zou kunnen liggen. De 26-jarige Duitse middenvelder verlengde woensdag echter zijn contract bij Real Madrid tot de zomer van 2022. Een dag later stond hij de pers te woord.

"Dit is een heel speciale dag voor mij. De mogelijkheid om een dergelijk contract te tekenen, komt slechts één of twee keer. Ik ben ontzettend blij om verder te gaan bij de grootste club ter wereld", zegt Kroos op de officiële website van Real Madrid. "Misschien wordt Real Madrid wel mijn laatste club. Iedereen die mij kent, weet dat het serieus is als ik een verbintenis voor een dergelijk lange termijn aanga. Ik heb er lang over nagedacht en de einddatum is geen toeval. Ik zie mezelf niet als een speler die doorgaat tot zijn 36ste, ik wil stoppen op een hoog niveau."

"Als spelers kunnen we onszelf niet verdedigen tegen alle geruchten, daarom heb ik afgelopen zomer ook niets gezegd", vervolgt Kroos, die Bayern München medio 2014 voor Real verruilde. "Al vanaf de eerste dag heb ik het hier enorm naar mijn zin. Ik heb twee prachtige jaren achter de rug en heb nooit een andere optie in overweging genomen. Real dacht er hetzelfde over en daarom hebben we een akkoord bereikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen