Petrovic: "We moeten als mannen spelen tegen Ajax"

13 oktober 2016, 17:36

Met negen punten uit drie wedstrijden begon ADO Den Haag uitstekend aan het nieuwe seizoen, maar in de vijf duels daarna werd nog maar één punt gepakt. Komende zondag speelt de ploeg van coach Zeljko Petrovic thuis tegen Ajax. Dat is voor de fans de wedstrijd van het jaar, al komt Petrovic in zijn voorbeschouwing met een bekend cliché op de proppen.

"Wij benaderen deze wedstrijd als alle anderen", vertelt Petrovic op de officiële website van ADO Den Haag. "Dat is op een manier dat we het duel kunnen winnen. Daarvoor moeten we ons wel afsluiten voor de emotie die bij zo'n wedstrijd komt kijken. De buitenlandse jongens zullen die emotie en het belang minder ervaren van de Haagse spelers. Die weten wat er op het spel staat. Hoewel de buitenlanders ook weten dat we tegen een grote club spelen. We moeten in ieder geval als mannen spelen om een kans te maken tegen Ajax."

Petrovic beseft dat er geen blunders gemaakt mogen worden tegen een grote club. "Dat is regel één. En we moeten scherp als een mes zijn. Ajax mogen we niet laten voetballen. Alles moet kortom kloppen. Als je denkt wel even te winnen, ben je kansloos. De steun van de fantastische supporters is ook belangrijk. Dan komen nog meer krachten vrij", aldus Petrovic, die niet kan beschikken over Aaron Meijers en Tom Trybull, Thomas Meissner is nog een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen