Ronaldo trekt blik met complimenten open in Italië

14 oktober 2016, 09:22   Bijgewerkt: 14 oktober 2016, 09:42

Cristiano Ronaldo heeft zich vol lof uitgesproken over meerdere spelers die hun brood verdienen in de Serie A. Onder meer Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, José Callejón, Joao Mario en Francesco Totti komen aan bod in de lofzang van de Portugese superster van Real Madrid.

Ronaldo laat zich in een interview met La Gazzetta dello Sport zeer positief uit over Juventus. "Ze hebben het de afgelopen jaren natuurlijk ver geschopt. Ze spelen goed, hebben een sterk team en zijn thuis bijna onverslaanbaar", aldus de Portugees, die onder de indruk is van zijn oud-ploeggenoot Higuaín. "Hij is een geweldige spits en maakt veel doelpunten. Uiteindelijk wordt zijn succes bepaald door het aantal prijzen dat hij pakt. Ik hoop natuurlijk dat hier de Champions League niet bij zit. Die wil ik zelf weer winnen. De Serie A mag hij van mij gerust winnen."

Callejón, die in tegenstelling tot Higuaín bij Napoli bleef, is ook een voormalig teamgenoot van Ronaldo. "Hij doet het zeer goed. Ik heb de wedstrijd van Napoli tegen Benfica gezien en dat zag er goed uit. Hij is geweldig gestart aan het seizoen, dat vind ik mooi om te zien", stelt Ronaldo, die zijn collega-international João Mario afgelopen zomer naar het Internazionale van coach Frank de Boer zag gaan. "Hij brengt veel in dit team. De Italiaanse competitie is lastig, maar hij past zich goed aan."

Tot slot krijg Francesco Totti complimenten van Ronaldo. "Hij is altijd al een grote speler geweest en zal dat ook blijven. Dat realiseerde ik me afgelopen seizoen ook weer, toen wij tegen AS Roma moesten spelen in de Champions League. Ik denk dat hij nog wel twee of drie jaar kan doorgaan. Hij laat zien dat leeftijd soms geen rol speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen