Griezmann reageert op Ribéry: "Ben wel op goede weg"

14 oktober 2016, 09:37

Franck Ribéry sprak eerder deze week uit dat hij zijn landgenoot Antoine Griezmann ondanks diens indrukwekkende prestaties bij Atlético Madrid en de nationale ploeg van Frankrijk nog niet tot de wereldtop vindt behoren. Griezmann heeft daar nu op gereageerd.

"Hij is nog geen speler van wereldklasse, omdat hij zijn niveau nog niet over een lange periode heeft laten zien. Misschien kan je dat wel zeggen als hij tien, twaalf of vijftien jaar op dat niveau gespeeld heeft. Nu nog niet", waren de woorden die Ribéry sprak bij Sport Bild. "Mensen zeggen tegenwoordig wel erg snel dat iemand een fantastische speler is en de Gouden Bal kan winnen. Daar ben ik het niet mee eens."

Het maakt Griezmann weinig uit. "Hij heeft gelijk dat we uiteindelijk pas kunnen concluderen hoe goed ik was, maar ik weet dat ik op de goede weg ben. Ik blijf gewoon hard werken. Iedereen mag zijn mening hebben over mijn niveau. Mijn vader vindt mij bijvoorbeeld de beste speler ter wereld. De fans van Atlético ook", aldus Griezmann bij Eurosport.

Ook Atlético-voorzitter Enrique Cerezo heeft gereageerd. "Ribéry is een beetje ouder. Zijn uitspraken zijn hem vergeven, aangezien hij een geweldige speler was."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen