Allegri: "Seedorf intelligentste waar ik mee gewerkt heb"

14 oktober 2016, 16:14

Massimiliano Allegri heeft een hoge pet op van Clarence Seedorf. De trainer van Juventus noemt de Nederlander de intelligentste speler waar hij ooit mee gewerkt heeft. De oefenmeester werkte tussen 2010 en 2012 met de middenvelder samen bij AC Milan. Seedorf volgde Allegri later, in 2014, op als coach van de Rossoneri.

Van Corriere Dello Sport kreeg Allegri de vraag wie hij de intelligentste speler is die hij ooit gecoacht heeft. "Ik heb het geluk dat ik met heel veel grote spelers heb mogen samenwerken. Andrea Pirlo, Alessandro Nesta, Carlos Tevez, Zlatan Ibrahimovic, Gennaro Gattuso, noem maar op. En dan heb ik de spelers van dit Juventus nog niet eens genoemd. Maar als ik echt één naam moet noemen, dan is het die van Clarence Seedorf. Met hem stond er echt een persoonlijkheid op het veld, die altijd aanwezig was."

Allegri sprak zich verder uit over de titelkansen van Juventus. "Ik ben realistisch. Wij zij de favoriet om de zesde Scudetto op rij te pakken", aldus de tacticus. "Maar we willen ook de SuperCoppa en de Coppa Italia winnen. Het wordt niet makkelijk, maar we hebben de kwaliteiten ervoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen