QPR komt met statement en steunt Hasselbaink volledig

14 oktober 2016, 11:43

Goed nieuws voor Jimmy Floyd Hasselbaink, die een bewogen periode achter de rug heeft bij Queens Park Rangers. De oefenmeester werd door undercoverjournalisten te grazen genomen in de veelbesproken corruptiezaak, maar dat blijft voor de Nederlander zonder gevolgen. Na uitvoerig onderzoek heeft de Londense club namelijk besloten om de oefenmeester te steunen.

Vrijdagochtend komt de Championship-club met een speciaal statement naar buiten waarin het de steun in de coach uitspreekt. QPR had eerder al laten weten uitgebreid onderzoek te willen doen, voordat het een beslissing zou nemen over de positie van Hasselbaink. "De club heeft met alle betrokken partijen gesproken, ook met The Telegraph. De krant wilde ons echte de documenten niet laten zien", schrijft QPR op de eigen website over de krant die Hasselbaink verleidde tot corrupte praktijken en dat vastlegde op camera. "We hebben meerdere verzoeken gedaan om de documenten in te mogen zien, maar kregen steeds nul op het rekest."

Dat heeft er mede voor gezorgd dat QPR de Nederlandse coach niet heeft ontslagen. "Vanwege het ontbreken van groot bewijs, blijft de clubleiding pal achter onze hoofdtrainer staan. Jimmy heeft eerder al zijn excuses aangeboden en voelt zich volledig verantwoordelijk voor het team. Hij blijft dan ook onze hoofdtrainer."

De 44-jarige Hasselbaink staat met QPR dertiende in het Championship en neemt het morgen op tegen Reading FC, waar Jaap Stam de scepter zwaait.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen