Pjanic haalt uit naar Roma: "Beloften niet gehouden"

14 oktober 2016, 12:13

Miralem Pjanic zette afgelopen zomer zijn handtekening onder een contract bij Juventus, nadat hij de afgelopen vijf seizoenen het shirt van AS Roma had gedragen. Hij is blij dat hij de club uit de Italiaanse hoofdstad heeft verlaten, omdat hij daar een gebrek een ambitie waarnam.

De 26-jarige middenvelder vertelt in La Repubblica waarom hij wilde vertrekken bij de club van Kevin Strootman. "Roma hield hun beloften niet", zegt de spelmaker volgens Football Italia in het dagblad. "Ze deden veel beloften en ik heb altijd gezegd dat ik een nieuw contract zou gaan tekenen bij de club. Roma vertelde dat ze een team wilden bouwen dat kon strijden om de titel, maar in vijf jaar tijd hebben we niets gewonnen."

De Bosniër koos daardoor eieren voor zijn geld en vertrok naar Juventus, dat de afgelopen vijf seizoenen kampioen werd. "Ik ben 26 en een loopbaan duurt niet eeuwig", zegt hij. "Ik houd van AS Roma en de stad, maar het was tijd om te vertrekken. Toen Juventus zich meldde, hoefde ik dan ook niet lang na te denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen