Guardiola deelde kamer met Koeman: "Deed altijd licht uit"

14 oktober 2016, 20:19

Evenals Ronald Koeman kijkt Pep Guardiola met een goed gevoel terug op hun gezamenlijke tijd bij FC Barcelona. Als spelers van de Catalaanse club waren de twee kamergenoten van elkaar, morgen (zaterdag) staan ze als manager van respectievelijk Everton en Manchester City tegenover elkaar in de Premier League.

"Als we gingen slapen deed ik altijd het licht uit", haalt Guardiola in gesprek met de BBC oude herinneringen op uit de tijd dat Koeman en hij een kamer deelden als spelers van FC Barcelona. "Als hij water wilde, dan haalde ik dat voor hem. Ik was de jongste en paste me dus aan hem aan." Guardiola is te spreken over het werk van Koeman als manager. "Hij heeft het vorig seizoen geweldig gedaan met Southampton, door Europees voetbal te halen. Met Everton is hij deze jaargang ook heel goed begonnen."

Guardiola en Koeman hebben nog steeds goed contact, vertelde laatstgenoemde donderdag al. "We zijn heel goede vrienden", zei Koeman. "Nu is het wat eenvoudiger, want hij woont in Manchester en ik daar vlakbij. Nu hebben we soms de tijd om met elkaar te dineren en over voetbal en het leven te praten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen