Mourinho kijkt uit naar duel op Anfield: "Houd van de sfeer"

15 oktober 2016, 12:40

Er is dit weekend genoeg te beleven op de internationale voetbalvelden, maar zelfs op de maandagavond wordt er nog een duel gespeeld om naar uit te kijken. Op Anfield Road gaan Liverpool en Manchester United de strijd met elkaar aan in de Premier League. Een mooi affiche, vindt United-coach José Mourinho.

De Portugees vindt de uitwedstrijden tegen Liverpool altijd mooie duels om te coachen, geeft hij aan. "Ik houd van de sfeer in het stadion", zegt Mourinho, die met Chelsea meermaals in het stadion van Liverpool speelde. "Maar als coach van Man United komt hier iets extra's bij kijken, omdat Liverpool en United rivalen zijn. Ik heb er zin in. Het is altijd mooi om naar Anfield te mogen en ik heb hier in het verleden ook meerdere keren gewonnen. Ik heb hier echter ook grote duels verloren."

Mourinho vindt de North-West Derby vergelijkbaar met andere Europese topderby's. "Het lijkt op Inter tegen Milan of Barcelona tegen Real Madrid", vindt de coach. Hij wil echter ook niet te zwaar tillen aan het duel van maandag. "Er zijn dit seizoen veel wedstrijden te spelen en heel veel punten te verdienen. Het draait niet alleen om deze wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen