Zivkovic helpt FC Utrecht langs Go Ahead Eagles

15 oktober 2016, 20:39

FC Utrecht heeft de punten thuis gehouden tegen Go Ahead Eagles. De eindstand (3-0) was echter geflatteerd, want de bezoekers uit Deventer begonnen ijzersterk. Na rust was de thuisploeg heer en meester.

Toen het rustsignaal klonk, gaf het scorebord 1-0 aan. Maar heel tevreden waren de aanwezige supporters niet. Go Ahead begon sterker aan het duel in de Domstad. De ploeg van trainer Hans de Koning toonde veel lef en wilde zelf het spel maken. Zeker aan de rechterkant, waar Darren Maatsen het met zijn snelheid lastig maakte voor Kevin Conboy, ontstond er regelmatig dreiging.

Vlak voor de pauze, toen het thuispubliek wat begon te morren en meer vuurwerk eiste, was daar ineens het antwoord van FC Utrecht. Sebastien Haller haalde heerlijk uit vanuit de draai, waarna de bal zo voor de voeten van Giovanni Troupee terecht kwam. Met de knie maakte de rechtsback het op gelukkige wijze af: 1-0.

De treffer had zichtbaar invloed op het spel van de bezoekers uit Deventer. Het elftal van Erik ten Hag rook bloed en ging op zoek naar meer. Er ontstond veel ruimte, met name voor Richairo Zivkovic. Hij had vervolgens een groot aandeel in twee doelpunten. Eerst raakte hij met een bekend stift de lat, waarna Rico Strieder eenvoudig het laatste zetje kon geven. Even later bepaalde Zivkovic zelf de eindstand op 3-0.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen