Juventus toont aan de hand van Dybala veerkracht

15 oktober 2016, 22:45

Juventus heeft ook haar vierde thuiswedstrijd van dit Serie A-seizoen omgezet in drie punten. De titelverdediger boog zaterdag in het eigen Juventus Stadium tegen Udinese een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning.

Vorig seizoen was Udinese de enige ploeg in de Serie A die de uitwedstrijd tegen Juventus wist te winnen. In de eerste speelronde van die jaargang gaf het scorebord na afloop 0-1 aan. Die score stond zaterdag ook na een half uur op het bord. Jakub Jankto zette de bezoekers uit de regio Friuli op voorsprong met een afstandsschot, waarop Juventus-keeper Gianluigi Buffon zich verkeek.

Aan de hand van Paulo Dybala bleven de punten toch in Turijn. Het Argentijnse wonderkind herstelde op slag van rust het evenwicht door een vrije trap in het doel te krullen. Zes minuten na de pauze zorgde Dybala uit een strafschop, toegekend na een overtreding op Alex Sandro, voor de 2-1 eindstand.

Juventus heeft nu 21 punten uit acht wedstrijden en staat daarmee ruim bovenaan in de Italiaanse competitie. De voorsprong op nummer twee AS Roma bedraagt vijf punten, nummer drie Napoli heeft al zeven punten achterstand op de koploper. AS Roma won eerder op de dag in Napels de kraker bij Napoli met 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen