Anastasiou haalt opgelucht adem: "Begonnen slordig"

16 oktober 2016, 18:08

Roda JC Kerkrade bracht zondag tegen Excelsior (1-0 winst) een einde aan enkele negatieve reeksen. Voorafgaand aan de wedstrijd had het al zeven duels op rij niet gescoord, nog geen enkel competitieduel gewonnen en bovendien de laatste vijf wedstrijden allemaal verloren.

David Boysen wist in het achtste duel van Roda JC zijn ploeg eindelijk weer aan een doelpunt te helpen. "Een heel belangrijke overwinning na wat er de laatste negen weken is gebeurd", vertelt Roda-trainer Yannis Anastasiou aan de NOS. "We hadden het geluk een keer aan onze zijde. Het is duidelijk dat we een probleem hebben met scoren, maar we zijn steeds blijven vechten. Hopelijk hebben we deze moeilijke periode nu afgesloten."

Roda begon ontzettend zwak aan het duel met Excelsior. De Rotterdammers kregen enkele opgelegde kansen. "We begonnen heel slordig, we kenden angst en stress. Daarna ging het beter en werd het typisch zo'n duel waarin de ploeg die als eerste scoort wint. Deze zege is zeer welkom, maar ik focus me nu zo snel mogelijk op de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zaterdag. Ik voel geen druk. Vanaf dag één probeer ik zo goed mogelijk te werken."

Van der Graag

Excelsior-trainer Mitchell van der Graag zag zijn ploeg een aardige tik krijgen. "Toen onze treffer uitbleef, werden we ongeduldig en deden we dingen die we niet moesten doen. We hebben nu drie keer achter elkaar verloren. Volgende week krijgen we met PEC Zwolle weer een team dat onder ons staat, dat zijn de wedstrijden waar het om gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen